GEALAN Kozijnen

Standaard profieleringen met lasverbindingen , folie of acrylaat.

 
Het belangrijkste bij de vormgeving van ramen is altijd :uw persoonlijke wensenpatroon.Bij de keuze van het profielsysteem vraagt dat om vorm en functie.Ramen en deuren kunnen heel induvidueel worden uitgevoerd in allerlei formaten,vormen,onderverdelingen en profileringen.Het vertoont markante lijnen en een perfecte techniek.De classicelegante optiek vloeit voort uit heldere profiellijnen.Het vijf-kamer-profiel met een bouwdiepte van 73 mm is uitgerust met een volumineuze , tegen weersinvloeden beschermende middenafdichting en 2 tot 3 afdichtingsniveaus.Dat garandeert eerste klas warmte- en geluidsisolatie.
 
foto 01 foto 02 foto 03 foto 04 foto 05 foto 06
© Design & HTML/CSS by: Ron van Noord - Grafische Vormgeving