Officieel Pallazzo Dealer

Pallazzo Veranda

10 jaar Garantie , Het toegepaste aluminium is van Europese kwaliteit.
Goede grip op de kwaliteit en daarom geven wij 10 jaar garantie op de coating aangebracht onder het Quallcoat keurmerk. Het strengste keurmerk voor lakwerk. Pallazzo heeft aandacht besteed aan twee belangrijke eigenschappen.
  1. De dikte van het aluminium. Dit geeft duurzame sterkte ook in Den Helder e.o. en een zo groot mogelijke overspanningen van de daken.
  2. De dak verbindingen en de afwatering zijn onzichtbaar verwerkt.

 
De Pallazzo veranda's onderscheiden zich van de concurrentie door fraaie strakke vormgeving. De daken zijn zowel met gelaagd glas als met kunststof polycarbonaat te verkrijgen. Een uitbreiding van uw huis moet goed gebeuren. Dit vraagt om specialisme van onze monteurs , maar ook kwaliteit van de leverancier.

De Pallazzo veranda's zijn leverbaar in 4 typen.
Type 1 Is een volledig geïsoleerd dak. Dit dak maakt gebruik van de laatste technieken op het gebied
van isolatie. Dit dak is uitermate geschikt indien u nu kiest voor een veranda en later wil opwaarderen naar
een geïsoleerde serre.
Type 2 Is een hoogwaardig afgewerkte terrasoverkapping en uitermate geschikt voor glas.
Type 3 Dit dak is uitgevoerd met een moderne goot. De goot heeft bijpassende palen. De goot kan verwerkt worden met onzichtbaar staal voor grotere overspanningen zonder de toepassing van een extra paal.
Type 4 XXL Dit dak is een oplossing voor een grotere vrije overspanning. Hierbij kunt u tot 6 meter vrij overspannen , bij een diepte van 3,5 meter met glas.

Pallazo veranda type

Tevens bestaat er de mogelijkheid om de veranda geheel naar uw wens te maken. Door middel van halogeen verlichting. Zonnewering om de veranda af te sluiten voor de wind of voor de warmte op het dak. Kozijnen en glazen deuren behoren ook tot de mogelijk heden.

In de meeste gevallen is het monteren van een veranda en terrasoverkapping geheel vergunningsvrij. Ook zijn de terrasoverkappingen van Pallazzo vaak in een dag gemonteerd.

De adviseur van R & F Montage zal u voorzien van de nodige informatie. Voor het aanvragen van een offerte of een brochure neemt u dan contact met ons op.
 
foto 01 foto 02 foto 03 foto 04 foto 05 foto 06
© Design & HTML/CSS by: Ron van Noord - Grafische Vormgeving