Service en Onderhoud

Reinigen van kozijnen

Glas en kozijnen afspoelen met water. Reinigen met een zachte spons en groene zeep. Scharnieren reinigen met vochtige doek en eventueel inspraken met PTFF spray. Nooit reinigen met agressieve reinigingsmiddelen bv wasbenzine , terpentine of spiritus.Nooit uw kozijnen droog reinigen met de kans op krassen.

Draaikiepbeslag en hang en sluitwerk

R & F kan voor u door de samenwerking met verschillende leveranciers het beslag van uw aluminium of kunststof kozijnen repareren. Ook al is het wat ouder. Ook voor het stellen van de draairamen en deuren of het vervangen van rubbers , kunt u contact met ons opnemen. Neemt u vrijblijvend contact op met onze afdeling service en onderhoud.

Folie reparatie en inbraakschade

Voor het vervangen van de folie op de kunststof kozijnen hebben wij cursussen gevolgd bij Renolite in Duitsland. De folie wordt aangebracht op de juiste manier. Heeft u schade of wilt u gewoon een andere kleur dat behoort met het vervangen van de folie tot de mogelijkheden. ook eventueel putten en deuken kunt wij repareren met een speciale techniek van kunststof smelten. Wel zullen wij vrijblijvend eerst beoordelen of een reparatie uitvoerbaar is.