Kunststof Kozijnen

Het nieuwe Gealan S9000 systeem vormt het ideale platform voor de Nederlandse kozijnenmarkt. De S9000 serie voldoet aan de steeds stijgende eisen op het gebied van energiebesparing. In de middendichting versie , met bouwdiepte van 120 mm , woorden Uf-waarden van tot 1,0 W/(m2 K) bereikt. De kunststof kozijnen zijn er in diverse kleurmogelijkheden. Met renolite folie en zelfs met realwood folie. Verbindingen in de hoeken zijn mogelijk in een schuine las , enkel HVL of zelfs dubbel HVL. Binnen en buiten kleuren toepasbaar.

serie T1: Gealan S9000 NL Plus

Het verdiepte kozijnprofiel voor het moderne kunststof kozijn in Nederlandse stijl. In deze serie zijn alleen naar binnen draaiende delen mogelijk. Kies voor serie T2 of T3 indien er naar buiten draaiende delen zijn

serie T2: Gealan S9000 NL Plus (met geïntegreerd wisselprofiel)

Het verdiepte kozijnprofiel voor het moderne kunststof kozijn in Nederlandse stijl. Voor naar buiten draaiende delen wordt er bij deze serie een speciaal geïntegreerd wisselprofiel toegepast. Het draaideel komt dan een stukje terug te liggen t.o.v. de voorzijde van het kozijn.

serie T3: Gealan S9000 NL Plus (met los adapterprofiel)

Het verdiepte kozijnprofiel voor het moderne kunststof kozijn in Nederlandse stijl. Voor naar buiten draaiende delen wordt er bij deze serie een los adapter profiel in het betreffende vak toegepast. Het draaideel komt dan een stukje terug te liggen t.o.v. de voorzijde van het kozijn. De doorloopmaat is hierdoor wel smaller.

serie T4: Gealan S9000 NL Kubus (met los adapterprofiel)

Het verdiept kubus gevormde profiel is een alternatief voor het verdiept NL Plus systeem. Voor naar buiten draaiende delen wordt er bij deze serie een los adapter profiel in het betreffende vak toegepast. Het draaideel komt dan een stukje terug te liggen t.o.v. de voorzijde van het kozijn. De doorloopmaat is hierdoor wel smaller.

serie T5: Gealan S9000 Klassiek

Het slanke profielsysteem voor alle toepassingen. De klassieker onder de kozijnsystemen, maar wel met de voordelen van de moderne profieltechnologie.

serie T7: Gealan S9000 NL Kubus Plus

Door de combinatie van het NL Kubus profiel en het NL Plus profiel samen met de HVL verbinding, is deze serie optisch gelijk aan het traditionele Nederlands houten kozijn. Voor naar buiten draaiende delen wordt er bij deze serie een los adapter profiel in het betreffende vak toegepast. Het draaideel komt dan een stukje terug te liggen t.o.v. de voorzijde van het kozijn. De doorloopmaat is hierdoor wel smaller.

serie T8: Gealan S9000 Hefschuifpui

Een hefschuif-systeem met smalle vleugeldelen en een uitstekende isolatiewaarde. De hefschuifpuien kunnen worden geleverd met een verlaagde onderdorpel, maar ook met een kunststof onderdorpel. De kunststof dorpel wordt dan voorzien van een aluminium afdekkap.

serie T9: Gealan S9000 Hefschuifpui Design

Een hefschuif-systeem waarbij in het vaste deel een duidelijk smaller beglazingsdeel wordt toegepast. Tevens een systeem met een uitstekende isolatiewaarde. De hefschuifpuien kunnen worden geleverd met een verlaagde onderdorpel, maar ook met een kunststof onderdorpel. De kunststof dorpel wordt dan voorzien van een aluminium afdekkap.

serie R4: Gealan verdiept RenoS9000® Renovatieprofiel

RenoS9000® is een kozijnsysteem dat speciaal ontwikkeld is, door Kufa Raamsystemen, voor de renovatiemarkt. Bij dit kozijnsysteem kan het bestaande kozijnkader blijven zitten en wordt het nieuwe kozijn over het bestaande kozijnkader gemonteerd. Na het monteren van het nieuwe kozijn kan de binnenzijde worden afgewerkt met een speciaal kliksysteem. Het voordeel van dit kliksysteem is dat ook de bestaande binnenafwerking kan blijven zitten.