Kunststof kozijnen

Gealan S9000.NL.Het nieuwe Gealan S 9000 vormt het ideale platform voor de Nederlandse kozijnen markt. De S 9000 serie voldoet aan de steeds stijgende eisen op het gebied van energiebesparing. In de middendichting versie met bouwdiepte van 120 mm , worden Uf waarde van tot 1,0 W/(m2) bereikt. Ook beschikt het S 9000 met zijn kaders in de typische blokraam-optiek over de traditionele elementen van de Nederlandse markt. Vele kleuren mogelijk. Basis kleuren RAL 9016 en 9001 , Verder vele folie kleuren en zelf een real wood folie. Folie binnen en buiten toepasbaar.

Aluminium kozijnen

Aluminium is een sterk materiaal met een zeer lange levensduur. Het metaal is goed bestand tegen temperatuurschommelingen , wisselende weersomstandigheden , zonlicht en vocht. Bovendien rotten aluminium kozijnen niet , roesten ze niet en vervormen , barsten en scheuren ze ook niet. Daarnaast beschermen wij onze kozijnen meestal ook nog met een extra laklaag of een kunstmatige oxidatielaag ( annodisatie ). Alumnus is een bouwmateriaal met bijna onbegrensde mogelijkheden en biedt het architecten grote ontwerp vrijheid. De Reynaers aluminium profielen die door HGB voor ons worden vervaardigd zijn in een uiteenlopende stijlen en vormen beschikbaar, waardoor we uw aluminium kozijnen een strakke en moderne , klassieke of bijvoorbeeld landelijke uitstraling kunnen geven.

Onderhoud & Reparatie

Voor de reparatie of onderhoud van uw kozijnen hebben wij een eigen onderhoudsafdeling . De werkzaamheden die daar uitgevoerd worden is de reparatie van draai kiep beslag en Hang en sluitwerk. Alsmede is het repareren van de folie van uw kunststof kozijnen bij bv een kras of een verkeerde reiniging 1 van de werkzaamheden waarbij u ons kunt inschakelen. Reparatie na inbraakschade behoort ook tot de mogelijkheden. Zo horen er al verscheidende kantoorpanden en particulieren in de regio tot onze vaste klanten voor het herstellen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden tot ons klantenbestand.

Kunststof Gevelbekleding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lobortis elementum nibh tellus molestie. Imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi morbi tempus iaculis. Lacus luctus accumsan tortor posuere ac ut. Eros in cursus turpis massa tincidunt dui ut… Frank aanpassen en aanvullen

Beoordelingen