Aluminium Kozijnen

Wij werken samen met HGB kozijnen, deze aluminium kozijnen zijn in toepasbaar in verschillende situatie.

UW WENSEN OP MAAT

Zowel voor uw aluminium kozijnen en gevelelementen als voor uw beglazing bent u bij R & F aan het juiste adres. Wij gaan graag net dat stapje verder, met soms een heel bijzonder resultaat. De profielsystemen van Reynaers Aluminium bieden een zeer breed assortiment voor al uw wensen: van mega-schuifpui tot geïntegreerde zonwering en alles daar tussenin.

Vouwwanden

Een vouwwand is de ideale manier om een zeer grote opening te kunnen creëren in uw woonhuis, kantoorpand of winkelruimte. Met een simpele beweging vouwt u een hele wand weg om zo een (naadloze) overgang naar een andere ruimte te creëren.

Automatische deuren

Voor toepassing in woongebouwen, kantoorpanden, winkelcentra en andere openbare ruimtes automatische schuifdeuren; al of niet in telescopische uitvoering. Deze vorm van toegangstechniek maakt een gebouw ook eenvoudig toegankelijk voor mindervaliden en biedt bij beperkte ruimte een ruime doorgang. Op het gebied van automatische deuren werken wij graag samen met onze partner Boon Edam, waarbij zij de Omnislide-automaten leveren. 

Dakramen & Lichtstraten

Met een dakraam of lichtstraat kunt u heel veel extra licht in uw pand brengen en zo een prettigere sfeer creëren. Bij R & F Afbouw en Montage maken wij een dakraam precies naar uw wensen, of het nu in een plat of een schuin dak is.

Vliesgevels

Vliesgevels worden van origine meestal toegepast in bedrijfspanden, waarmee grote, ogenschijnlijk nauwelijks onderbroken glazen gevels gecreëerd kunnen worden. Ook in glazen daken en dakramen vinden deze systemen steeds meer toepassing. Met hun slanke aanzichtsbreedte bieden vliesgevelprofielen onbeperkte creatieve vrijheid en een maximale lichtinval. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat wij vliesgevelsystemen ook steeds meer toepassen in de (luxe) woningbouw.

Ramen & Deure

Wat betreft reguliere ramen en deuren zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Wij maken gebruik van verschillende Reynaers-series die ieder hun specifieke eigenschappen hebben en daardoor voor verschillende toepassingen inzetbaar zijn.

Maatwerk

R & F Afbouw en Montage levert maatwerk. Wij werken niet met standaardkozijnen, of een beperkt aantal standaardoplossingen waaruit u kunt kiezen, maar wij kunnen altijd kozijnen leveren die precies aan uw wensen voldoen en exact op de gewenste maat zijn.

Schuifpuien

Een schuifpui biedt optimaal toegang tot uw tuin of andere buitenruimte. In tegenstelling tot draaideuren of vouwwanden nemen geopende schuifdeuren nauwelijks ruimte in. Dit stelt u in staat optimaal gebruik te maken van de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Desgewenst kan een schuifpui “telescopisch” worden uitgevoerd met een zogenaamde drierail. Hierbij kan ongeveer tweederde gedeelte geopend worden.

Veranda’s

Wat is er nu lekkerder dan genieten van het buitenleven, maar dan met de voordelen van binnen zitten? Een veranda geeft geborgenheid en beschutting, is een fraaie toevoeging aan uw huis en creëert een prettige sfeer.

Serres & Tuinkamers

Een serre is de ideale uitbreiding van uw huis. Een serre of tuinkamer biedt u de mogelijkheid om binnen te zitten, met het gevoel van buiten. De extra lichtinval creëert een zeer prettige sfeer en een aangenaam leefklimaat.