Beslag en inbraakprefentie.

Kunststof kozijnen zijn bijzonder inbraak veilig.

 
Kunststof kozijnen zijn zeer inbraakveilig.Op de kunststof elementen is politie keurmerk veilig wonen te verkrijgen.De draaikiepramen zijn uitgerust met paddestoelnokken in de vleugel en paddestoelsluitplaten in de kozijnen.Ook zijn bijvoorbeeld de draairamen te verkrijgen met een optionele afsluitbare raamkruk.De draaikiepramen hebben vier standen naar binnen toe te weten draaistand,ventilatiestand,gesloten toestand en kiepstand.De deuren van GEALAN worden voorzien van stelbare 3 d schanieren met uit til beveiliging alsmede meerpunts sluitingen.Op de voordeuren een meerpuntssluiting van zwenkhaken.Ook de cilinder heeft een doorboorbeveiliging en is standaard voorzien van drie sleutels.Wilt u meer sleutels ook dat is bij ons mogelijk op bestelling.
 
foto 01 foto 02 foto 03 foto 04 foto 05 foto 06
© Design & HTML/CSS by: Ron van Noord - Grafische Vormgeving