deuren

Elke deur zijn eigen uitstraling.

 
Alle kunststof deuren van GEALAN zijn maatwerkprodukten, en samengesteld naar eigen idee en ontwerp.Bij renovatie wordt de maat voering in principe bepaald door de bestaande situatie.Drie type deuren staan eigenlijk centraal te weten voordeuren,balkondeuren en achterdeuren.Bij alle types staat inbraakpreventie hoog in het vaandel.Kijk voor meer informatie onder beslag.Daarnaast hebben de deuren een hoge kierdichtheid doordat vrijwel altijd twee rubberafdichtingen worden toegepast.Het beslag is nastelbar waardoor een perfecte sluiting in alle seizoenen gewaarborgd is.Ook is het mogelijk om verschillende soorten sierbeslag,brievenbussen en beldrukkers toe te passen.Hier onder enkele voorbeelden van deuren er is te veel om op te noemen neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.
 
foto 01 foto 02 foto 03 foto 04 foto 05 foto 06
© Design & HTML/CSS by: Ron van Noord - Grafische Vormgeving