Beglazing voor kunststof kozijnen

Elke toepassing zijn eigen beglazing.

 
Standaard worden GEALAN kozijnen uitgevoerd met HR ++ glas.Dit glas heeft een isolatiewaarde van U=1,1.Dit is uit te breiden naar drievoudig isolatieglas,welke een isolatiewaarde heeft van u=0,6.Voor veel woningen is geluidsisolatie van buitengewoon belang.Geluidswerend glas beperkt het geluid dat u binnen hoort.Zonwerend glas hiermee krijgt u wel het zonlicht binnen , maar de warmte blijft buiten.Inliggende glasroedes voor extra uitstralingworden tussen het glas geplaatst.Het grote voordeel is dat de ruit eenvoudig is te reinigen.Deze uitvoering is te verkrijgen in 9,18,26 en 45 mm roedes.Gefigureerd glas is een decoratieve beglazing in verschillende designs te verkrijgen.Ook het inwerken van glas in lood ramen tussen het isolatieglas behoort tot de mogelijkheden.Ook hier is het raam gemakkelijk schoon te maken.Blinde panelen gemaakt van trespa sandwich panelen behoort ook tot de mogelijkheid.Denkt u hierbij aan de onderzijde van bijvoorbeeld een achterdeur.
 
foto 01 foto 02 foto 03 foto 04 foto 05 foto 06
© Design & HTML/CSS by: Ron van Noord - Grafische Vormgeving