Folie in allerlei kleuren

Folie met een houtnerf structuur

 
Vervul uw verlangen naar comfort en levensstijl.Maak de kozijnen tot de mooiste plaatsen in uw huis.Het aanbod in kleuren en decors is even veelzijdig als uw wensen.Binnen wit,buiten in kleur.En als u dat wilt binnen en buiten kleur.De hoogwaardige folielagen in alle standaardkleuren laten niets te wensen over.De folie fungeert daarbij als een extra laag die de profielen beschermt tegen felle zonstraling en weersinvloeden.Zo verliest het kunststofprofiel ook na jaren niets van zijn schoonheid.Tal van intensieve tot elegant ingetogen kleurschakeringen sttan tot uw beschikking.Hoogwaardige houtdecors verlenen de gevel een bijzonder nobel karakter.
 
foto 01 foto 02 foto 03 foto 04 foto 05 foto 06
© Design & HTML/CSS by: Ron van Noord - Grafische Vormgeving