Verdiept profiel Systeem NL plus

Te verkrijgen in houtlook,schuine lasverbinding,folie kleur of acrylcolor

 
Het kozijnsysteem GEALAN NL plus combineert de modernste profieltechniek met de tradionele eisen van de Nederlandse markt.Zachte contouren en smalle aanzichtbreedtes leiden tot optisch evenwicht en bevallige proporties.Technisch blijft met het GEALAN NL plus geen wens meer onvervuld.Inbouwdiepte 115 mm.Bouwdiepte,kamervorming en zinvolle detailconstructies voldoen aan alle verwachtingen betreffende warmte- en geluidsisolatie , statica en inbraakprefentie.De vleugelbouwdiepte van 74 mm in het systeem GEALAN NL plus en de beproefde vijf-kamer-vorm staan garant voor een uitstekende warmte-isolatie.Samen met speciale beglazing kunnen zeer goede U-waardes worden bereikt.De stalen profielen liggen direct tegen de verstevigingskamers zodat er geen tussenruimtes ontstaan.Bovendien onderscheiden deze zich door duidelijk betere traagheidsnormen.De statische waarde van de vijf-kamer-vleugelprofielen zijn in vergelijking met een vlak profiel bijna dubbel zo hoog.Zo kunnen probleemloos grote elementen worden vervaardigd.
 
foto 01 foto 02 foto 03 foto 04 foto 05 foto 06
© Design & HTML/CSS by: Ron van Noord - Grafische Vormgeving