Binnen afwerking en Montage

Binnen afwerking afgestemd op uw wensen.Montage volgens de normen.

 
Standaard timmeren wij af met gegrond hout.Daar een ieder weer een eigen kleur eraan wil geven gezien het interieur.Deze afwerking dient zelf te worden afgeschilderd.Ook bestaat er een m,ogelijk om af te timmeren met kunstsof delen welke te verkrijgen zijn in twee kleuren te weten RAL 9010 wit en RAL 9001 cremewit.Desgewnst wel met houtfolie of zonder.Als u dus kiest voor nooit meer schilderen kies dan ook voor de kunststof afwerking.Voor de buitenzijde bestaat de mogelijkheid niet in alle gevallen toepasbaar om te kiezen voor lekdorpelstenen.Ook de levering van vensterbanken behoort tot de mogelijkheden.De montage van onze kozijn gebeurd in een watervast stelkozijn zoals te zien is op het detail.
 
foto 01 foto 02 foto 03 foto 04 foto 05 foto 06
© Design & HTML/CSS by: Ron van Noord - Grafische Vormgeving