Metal stud wanden.

Lichte wanden die met verschillende opbouw en diktes te verkrijgen zijn.Iedere toepassing heeft zijn eigen opbouw wat te maken heeft met functie en geluidseisen alsmede de hoogte van de wanden.

 
De wanden zijn ideaal en snel opgebouwd uit metal stud profielen.Iedere wand wordt gemaakt aan de hand van de eisen van de wand qua brandvertraging en geluideisen.Ook is er een systeem speciaal toegespitst op openbare gebouwen met speciaal stootvast gips.Uw oude woning weer heel snel strak door middel van dit systeem , maar ook de inrichting van uw nieuwe kantoorpand en woning.Ook het inbrengen van electra leiding en wandcontactdozen is makkelijk te realiseren.Voor het ophangen van bijvoorbeeld inbouw toilet,radiatoren,wastafels,schilderijen wordt er achterhout in verwerkt.Ook ronde wanden mogelijk met dit systeem.De wanden zijn gemakkelijk weer te verwijderen.
 
foto 01 foto 02 foto 03 foto 04 foto 05 foto 06
© Design & HTML/CSS by: Ron van Noord - Grafische Vormgeving